Weer een stapje verder

ingang bloemisterij fa T. de Vries & ZnAls je zoals ik al de hele dag bezig bent met het maken en bijhouden van websites (in mijn geval die van Tresoar), dan blijft het onderhouden en uitbouwen van je eigen privé-websites er wel eens bij. Dat zal wel net zoiets zijn als het huis van de schilder of van de timmerman wat ook wel eens een beurt zou mogen hebben. Maar ik ben de laatste tijd weer bezig om dit “website-je” achter de voorgevel opnieuw in te richten.

Sinds vandaag is het onderdeel ‘genealogie’ weer aan de site toegevoegd. Op het sub-adres genealogy.andrysstienstra.nl komen de genealogische gegevens weer terug die daar destijds ook stonden. Ik ben op dit moment bezig alle gegevens opnieuw te genereren. Daarvoor gebruik ik het genealogie-programma Haza-21 wat de ingebouwde mogelijkheid heeft om een heel acceptabele website te bouwen. Jammer genoeg worden er standaard wat achterhaalde technieken gebruikt en is vooral de gebruikte layout gedateerd. Ik vind het echter wel een uitdaging om te proberen daar wat aan te sleutelen. Zoals de pagina’s nu gepresenteerd worden is het wat mij betreft nog niet “af”, maar het ziet er al heel wat beter uit dan het was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.